Servicii

Transport aerian – Cargo

Acoperim piețele internaționale cheie, dar oferim și soluții personalizate către destinații atipice. Agenții noștri specializați furnizează servicii de cea mai înaltă calitate, fiind prezenți în peste 150 de birouri din întreaga lume! În funcție de nevoile și de bugetul dumneavoastră, timpul de tranzit poate varia, existând în oferta noastră opțiunile premium și economy.

În plus, oferim la cerere următoarele servicii conexe transportului aerian:

– Formalități vamale de Import-Export;

– Asigurarea mărfii pe durata transportului;

– Manipularea de mărfuri speciale precum cele agabaritice și periculoase;

– Livrare și preluare la și de la usă.

Nu în ultimul rând vă oferim servicii de vama fiscală la importul din țările non-UE, prin Aeroportul din Frankfurt!

Astfel, cifra de afaceri este cheia succesului pentru multe companii.

Pe de o parte, cu cât banii sunt inghețati în cadrul administrațiilor fiscale mai mult timp, cu atât profitul dumneavoastră va fi mai mic, prin lipsa capitalului disponibil pentru rulaj.

Prin urmare amânarea de la  plata TVA-ului vă permite să beneficiați de un proces de import mai rapid și mai simplu, obținând în același timp un tarif mai mic pentru transportul realizat.

În plus, avantajul major este că în momentul importului clientul final va plăti doar taxele vamale, urmând că TVA-ul să fie amânat de la plată.

Pe de altă parte, alegând această modalitate de import a mărfurilor din țările non-UE, timpul de transport poate fi diminuat prin reducerea formalităților birocratice.

Totodată, procesul vamal mai rapid reduce și costurile de depozitare a mărfurilor, datorită sistemului vamal unic Atlas adoptat de Germania.

Mai mult, prin această modalitate de import, veți primi un număr de înregistrare de plătitor TVA, plata acestuia urmând a se face prin regularizare cu autoritățile române la momentul vânzării mărfurilor.

În concluzie, facilitatea de transport prin aeroportul din Frankfurt vă poate debloca capitalul necesar dezvoltării afacerii dumneavoastră, transporturile efectuându-se mai rapid și la un cost mai mic.

Dacă aceste avantaje v-au convins, serviciul nostru de vamă fiscală prin Aeroportul din Frankfurt este soluția pentru dumneavoastră!